top of page
Black Background_edited.jpg

 KVÄLLSMENY

Serveras Torsdagar-Lördagar från kl.17.00

Med reservation för eventuellt snabba
ändringar i menyn

3-Rätters erbjudande 

Räktoast
Entrecôte
Crème Brûlée

485

FÖRÄTTER

Löjrom

Serveras med vispad crème fraîche, rödlök, gräslök och smörstekt brioche
155

Vinrekommendation: Cremant d´Loire, Chenin Blanc, Frankrike

Krämig räktoast

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.

135

Vinrekommendation: Full fat, Pinot Grigio, Australien

"Gubbröra"

Potatis, matjessill, confiterad lök, vispad créme fraîche, ägg, rödlök, bryntsmör-skum och rågbrödscrumble
135

Dryckesrekommendation:
Bryggmästarens fatöl & Hven Akvavit 

Musslor

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök
135

Vinrekommendation: Lunden, Riesling, Tyskland

Getosttoast

Smörstekt brioche, ruccola, honungs-och rosmarin bränd getost, 
saltrostade valnötter och picklade betor

135

Vinrekommendation: Full fat, Pinot Grigio, Australien

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök,

picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och

picklade senapsfrön
145

Vinrekommendation: Wongraven, Barbera ,Nebbiolo, Italien

Black Background_edited.jpg

HUVUDRÄTTER

Entrecôte

Stekt entrecôte serveras med
ört- och vitlökssmör, potatiskroketter med tryffel och parmesan, bakad morot och portvinssås

285

Vinrekommendation: Protos, Tempranilo, Spanien

Insjöaborre

Enkelpanerad smörstekt insjöaborre,
vit sparris, baconströssel, 
smörstekt pak choi,

grillad citronhollandaise, 
örtslungad potatis och dillolja

295

Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien

Gnocchi på ramslök

Smörstekta gnocchi, rostad jordärtskockspuré, grön sparris,
chips på Västerbottensost, skum på grönaärtor och mynta,
citronrostad broccoli och brynt smör.

195

Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230

Tillval: Löjrom 95

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gullök, serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås

325

Vinrekommendation: 
Reyneke, Cabernet S, Merlot, Sydafrika

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön 
Serveras med pommes frites och dijonnaise

290

Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

259

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Högrevsburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, gruyère, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Barnmeny

Fish & Chips
med dipp

90

Black Background_edited.jpg

EFTERRÄTTER

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

115

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Ostar

3st ostar med tillbehör

125

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

30

Rabarber, vanilj, citron

Vaniljglass med rabarbersirap, smörstekt mandelkaka, limecurd, italienskmaräng, vaniljkokt rabarber och frystorkade hallon

125

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Glass eller Sorbet

Serveras med mandelcrumble och bär

45

Cardells pralinservering

3 st av cardells praliner.

80

bottom of page