top of page
Svart bakgrund

Veckans Lunch
Startar igen Måndag 28/4

Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon och brynt smör 
120

Krämig Räkmacka

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230

Tillval: Löjrom 95

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Club Sandwich

Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155

Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl

Högrevsburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, gruyère, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Stekt sill 

Senapsspäckad och stekta sillfiléer med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon
175

Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl

Caesarsallad

Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155

Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike

Halloumi hamburgare

Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Moules Frites

Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

259

Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland

Crème brûlée

Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär

115

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

bottom of page