

Evening menu
Served Thursdays-Saturdays from 17.00
Subject to possible rapid changes in the menu
3-Rätters erbjudande
Räktoast
Entrecôte
Crème Brûlée
485
Starters
Bleak roe
Served with whipped crème fraîche, red onion, chives and butter-fried brioche
140
Vrecommendation: Gusatve Lorentz, Pinot Gris, France
Krämig räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.
135
Vinrekommendation: Full fat, Pinot Grigio, Australien
"Gubbröra"
Potatis, matjessill, confiterad lök, vispad créme fraîche, ägg, rödlök, bryntsmör-skum och rågbrödscrumble
135
Dryckesrekommendation:
Bryggmästarens fatöl & Hven Akvavit
Blue mussels
Cream and wine-boiled blue mussels flavored with chili, parsley, lemon and garlic
130
Wine recommendation: Lunden, Riesling, Germany
Getosttoast
Smörstekt brioche, ruccola, honungs-och rosmarin bränd getost,
saltrostade valnötter och picklade betor
135
Vinrekommendation: Full fat, Pinot Grigio, Australien
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök,
picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
145
Vinrekommendation: Wongraven, Barbera ,Nebbiolo, Italien

MAIN DISHES
Entrecôte
Stekt entrecôte serveras med
ört- och vitlökssmör, potatiskroketter med tryffel och parmesan, bakad morot och portvinssås
285
Vinrekommendation: Protos, Tempranilo, Spanien
Insjöaborre
Enkelpanerad smörstekt insjöaborre,
vit sparris, baconströssel,
smörstekt pak choi,
grillad citronhollandaise,
örtslungad potatis och dillolja
295
Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien
Gnocchi på ramslök
Smörstekta gnocchi, rostad jordärtskockspuré, grön sparris,
chips på Västerbottensost, skum på grönaärtor och mynta,
citronrostad broccoli och brynt smör.
195
Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien
Creamy Shrimp Sandwich
Shrimp and dill mayonnaise mixture with
red onion, chives, and lemon.
Served on toast with lettuce,
pickled onion and a baked egg
Option: Roe roe 90
225
Wine recommendation: Lundén, Riesling, Germany
Biff Rydberg
Tärnad oxfilé, potatis och gullök, serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås
325
Vinrekommendation:
Reyneke, Cabernet S, Merlot, Sydafrika
Råbiff
Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön
Serveras med pommes frites och dijonnaise
290
Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien
Moules Fries
Wine- & cream cooked mussels with lemon, chili, parsley & garlic.
Served with French fries and Dijonnaise
255
Wine recommendation: Lundén, Riesling, Germany
Högrevsburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, gruyère, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Childrens menu
Fish and Chips
90

DESSERTS
Crème brûlée
Served with the evenings sorbet, caramelized almonds and berries
110
Wine recommendation: Tokaji late harvest, Hungary
Cheese & Crackers
Cheese serving with sourdough crackers & the evenings marmalade
125
Cardells Pralin
Fråga efter dagens smak på våra praliner
30
Rabarber, vanilj, citron
Vaniljglass med rabarbersirap, smörstekt mandelkaka, limecurd, italienskmaräng, vaniljkokt rabarber och frystorkade hallon
125
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
Ice cream or Sorbet
Served with almond crumble and berries
40
Cardells Praline
Ask for todays flavor of our praline
30