top of page
Black Background_edited.jpg

Evening menu

Served Thursdays-Saturdays from 17.00

Subject to possible rapid changes in the menu

3-Rätters erbjudande 

Räktoast
Entrecôte
Crème Brûlée

485

Starters

Bleak roe

Served with whipped crème fraîche, red onion, chives and butter-fried brioche
140

Vrecommendation: Gusatve Lorentz, Pinot Gris, France

Krämig räktoast

Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd
med picklad lök och romansallad.

135

Vinrekommendation: Full fat, Pinot Grigio, Australien

"Gubbröra"

Potatis, matjessill, confiterad lök, vispad créme fraîche, ägg, rödlök, bryntsmör-skum och rågbrödscrumble
135

Dryckesrekommendation:
Bryggmästarens fatöl & Hven Akvavit 

Blue mussels

Cream and wine-boiled blue mussels flavored with chili, parsley, lemon and garlic
130

Wine recommendation: Lunden, Riesling, Germany

Getosttoast

Smörstekt brioche, ruccola, honungs-och rosmarin bränd getost, 
saltrostade valnötter och picklade betor

135

Vinrekommendation: Full fat, Pinot Grigio, Australien

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök,

picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och

picklade senapsfrön
145

Vinrekommendation: Wongraven, Barbera ,Nebbiolo, Italien

Black Background_edited.jpg

MAIN DISHES

Entrecôte

Stekt entrecôte serveras med
ört- och vitlökssmör, potatiskroketter med tryffel och parmesan, bakad morot och portvinssås

285

Vinrekommendation: Protos, Tempranilo, Spanien

Insjöaborre

Enkelpanerad smörstekt insjöaborre,
vit sparris, baconströssel, 
smörstekt pak choi,

grillad citronhollandaise, 
örtslungad potatis och dillolja

295

Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien

Gnocchi på ramslök

Smörstekta gnocchi, rostad jordärtskockspuré, grön sparris,
chips på Västerbottensost, skum på grönaärtor och mynta,
citronrostad broccoli och brynt smör.

195

Vinrekommendation: Mandala, Chardonnay, Australien

Creamy Shrimp Sandwich

Shrimp and dill mayonnaise mixture with

red onion, chives, and lemon.
Served on toast with lettuce,

pickled onion and a baked egg
Option: Roe roe 90

225

Wine recommendation: Lundén, Riesling, Germany 

Biff Rydberg

Tärnad oxfilé, potatis och gullök, serveras med confiterad äggula,
riven pepparrot, senapssmör och portvinssås

325

Vinrekommendation: 
Reyneke, Cabernet S, Merlot, Sydafrika

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och
picklade senapsfrön 
Serveras med pommes frites och dijonnaise

290

Vinrekommendation: Il Falchetto, Barbera d´Asti, Italien

Moules Fries

Wine- & cream cooked mussels with lemon, chili, parsley & garlic.
Served with French fries and Dijonnaise

255

Wine recommendation: Lundén, Riesling, Germany

Högrevsburgare

Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, gruyère, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp

195

Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl

Childrens menu

Fish and Chips

90

Black Background_edited.jpg

DESSERTS

Crème brûlée

Served with the evenings sorbet, caramelized almonds and berries

110

Wine recommendation: Tokaji late harvest, Hungary

Cheese & Crackers

Cheese serving with sourdough crackers & the evenings marmalade

125

Cardells Pralin

Fråga efter dagens smak på våra praliner

30

Rabarber, vanilj, citron

Vaniljglass med rabarbersirap, smörstekt mandelkaka, limecurd, italienskmaräng, vaniljkokt rabarber och frystorkade hallon

125

Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern

Ice cream or Sorbet

Served with almond crumble and berries

40

Cardells Praline

Ask for todays flavor of our praline

30

Svart bakgrund

Address

Rådhustorget 5,

Landskrona

Opening hours

Monday-Wednesday 11.00-14.00

Thursday-Saturday 11.00-Late 

Sunday 12.00-20.00

Contact Us

kontakt@restaurangcardells.se
phone
: +46 418 190 90

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page