

Lunch
Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon och brynt smör
120
Krämig Räkmacka
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med bakat ägg, picklad steklök och romansallad på smörstekt bröd
230
Tillval: Löjrom 95
Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland
Club Sandwich
Smörstekt bröd med örtbakat tupplår, romansallad, tomat, baconströssel, picklad rödlök, riven parmesan. Serveras med pommes frites och dijonnaise
155
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Högrevsburgare
Högrevsburgare i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, gruyère, bacon, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Stekt sill
Senapsspäckad och stekta sillfiléer med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon
175
Ölrekommendation: Bryggmästarens Mellan, Fatöl
Caesarsallad
Örtbakat tupplår, romansallad med caesardressing, baconströssel, picklad rödlök, semitorkade tomater. Toppas med parmesan och krutonger
155
Vinrekommendation: Vignes d`Oc Rosé, Frankrike
Halloumi hamburgare
Stekt Haloumi i bricohebröd med chipotle dressing, bifftomat, saltgurka, cheddar, friterad morot, smörlök, lollo rosso och senapspicklad rödkål. Serveras med pommes frites och tryffeldipp
195
Ölrekommendation: San Miguel , Fatöl
Moules Frites
Grädd- och vinkokta blåmusslor smaksatt med chili, persilja, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise
259
Vinrekommendation: Lundén, Riesling, Tyskland
Crème brûlée
Serveras med kvällens sorbet, karamelliserad mandel och bär
115
Vinrekommendation: Tokaji late harvest, Ungern
​