top of page
Svart bakgrund

Events at Cardells

Wine tastings and other Dinners are back again at Cardells!
It will be replenished with more tastings and also dinners throughout the autumn.
The tests start at 18.00

Bookings for events are made at Booking

Onsdag 7 Maj


Vinprovning "Viner och Sparris"

På denna provning kommer vi att lägga fokus på mat och vin i kombination och framförallt vår älskade sparris i olika former.  

Vi provar i ca: 1-1,5 timmer och går igenom 5 olika viner och har tillsammans med det lite ost, chark och snacks. 
Efter provningen så får vi några Sparris
inspirerande rätter från köket

Start kl. 18.00
895 kr/person, bindande anmälan

Onsdag 21 Maj


Vinprovning "Bubbel"

Äntligen blir det tid för att prova och testa oliaka mousserande viner från runt om i världen. Vi provar olika stilar och jämför de med varandra.

Vi provar i ca: 1-1,5 timmer och går igenom 5 olika viner och har tillsammans med det lite ost, chark och snacks. 
Efter provningen så får vi två rätter från köket. 

Start kl. 18.00
950 kr/person, bindande anmälan

Morsdag på Cardells 
Söndag 25 Maj


Återigen är det tid att fira våra Mammor


Vi kommer som vi brukar, ha öppet hela dagen där ni själva får välja er 3-rätters från Morsdagsmenyn.

Sittningar hela dagen från kl.12.00.
 

Förrätter

Räktoast
Räkröra på dillmajonnäs, rödlök, gräslök, dill och citron. Serveras med på smörstekt bröd med picklad lök och romansallad. 

Råbiff

Hackat oxinnanlår med schalottenlök, picklad rödbetskräm, friterad kapris, pepparrotsmajonnäs, confiterad äggula, friterad schalottenlök och picklade senapsfrön

Sparris & ägg

Variation på grön sparris och bakat ägg med hollandaise

 

Huvudrätter

Rödtunga

 Smörstekt rödtunga, hummersås, örtslungad nypotatis,

betor, rädisor, dillpulver

Kalvrygg

Kalvrygg, portvinssås, rostad knippmorot, potatiskaka med purjolök, VB-ost & parmesan, senapspicklad rödkål

Risotto

Krämig risotto med grönsparris, parmesan och örtolja

Moules Frites

Grädd-och vinkokta blåmusslor med persilja, chili, citron och vitlök. Serveras med pommes frites och dijonnaise

 

Dessert 

Blåmögel & päron
Blå kornblomst, päronsorbét, friterad surdeg,

sotad honungsmelon

Crème brûlée
Serveras med sorbet, karamelliserade mandlar och bär

Rabarber

Rabarbermoussé, flädergel, vaniljglass, vaniljkokt rabarber, rostad vit choklad

 

3-Rätters 475

2-Rätters 395

Onsdag 11 Juni


Vinprovning "Säsongens Roséviner"

Sommaren är här och vi vill provar se olika stilar på Roséviner och om man kan ha dem mer än bara till att sitta med på uteplatsen/gräsmattan. 

Vi provar i ca: 1-1,5 timmer och går igenom 5 olika viner och har tillsammans med det lite ost, chark och snacks. 
Efter provningen så får vi två rätter från köket. 

Start kl. 18.00
895 kr/person, bindande anmälan

Onsdag 18 Juni


Vinprovning "Säsongens Grillviner"

Nu ska vi hitta de bästa vinerna för våra grillkvällar under hela sommaren. Olika stilar på viner passar bra till våra olika typiska rätter vi gärna grillar.

Vi provar i ca: 1-1,5 timmer och går igenom 5 olika viner och har tillsammans med det lite ost, chark och snacks. 
Efter provningen så får vi två rätter från köket. 

Start kl. 18.00
950 kr/person, bindande anmälan

Svart bakgrund

Address

Rådhustorget 5,

Landskrona

Opening hours

Monday-Wednesday 11.00-14.00

Thursday-Saturday 11.00-Late 

Sunday 12.00-20.00

Contact Us

kontakt@restaurangcardells.se
phone
: +46 418 190 90

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page